Home / Vacatures
Vacatures

Gezocht: Vrijwillig Maatschappelijk werker

Waarom is het leuk om als maatschappelijk werker vrijwilligerswerk te doen? Werken met ex-gedetineerden, met gezinnen werken, zeer diverse taken, met vakbekwame mensen werken en een leuk team om je heen hebben! Wat komt er bij dit vrijwilligerswerk kijken? Coördineren contacten tussen de (ex)-gedetineerde, het maatje, vertrouwenspersoon en de mediator, contact onderhouden instanties, hulp aanvragen bij instanties, werving nieuwe cliënten bij penitentiaire inrichting, PR-activiteiten en gesprekken voeren. Kortom: Een leuk uitgebreid takenpakket. Als maatschappelijk werker stel je een hulpverleningsplan op en ben je dossierhouder. Je coördineert de processen van het maatje, vertrouwenspersoon en de mediator. Heeft u interesse om maatschappelijk werker te worden?

Bel ons eens op 046-4234244 of 06-84564396 Eventueel mailen kan ook via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Stage

Voor leuke en leerzame stageplaatsen ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een groot aantal opleidingen bieden wij stageplaatsen aan studenten. Neem contact met ons op voor een sollicitatie.